Kategoriat
Yleinen

Ei yksinäinen unta saa

Neon 2 lauloi yksinäisestä valvojasta. Biisi söi päässäni repeatilla. Ja valvon. Yö toisensa perään. Päivisin olen niin väsynyt että oksettaa. Sydäntä puristaa kipu ja tuska. Yksinäisyys. Muutamana päivänä otsikot ovat muistuttaneet miten tärkeää on välillä pysähtyä kysymään ”Mitä kuuluu?”. Jospa joku muistaisi myös vastata kun joku sen kysyy. Ei kukaan jaksa loputtomiin kysyä jos ei saa vastausta. Eikä kukaan jaksa loputtomiin odottaa että joku kysyisi ja kuuntelisi vielä vastauksen.


Yksi vastaus aiheeseen “Ei yksinäinen unta saa”

se on totta ei yksinäinen saa unta, mutta vaikka tuntuu että olisit yksin et ole , vaikka tuntuu että putoaisit pohjattomaan kuiluun joku silti otta sinut kiinni. vaikka haluaisit että joku kysyy mitä kuuluu,en minäkään saa vastauksia välillä.mutta se ei haittaa sillä tiedän että sain jo vastauksen,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *